بهداشت محیط شهر دیر

بهداشت محیط شهر دیر
بهداشت محیط

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 29
بازدید ماه : 42
بازدید کل : 69019
تعداد مطالب : 102
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


جدیدترین قالبهای بلاگفا


جدیدترین کدهای موزیک برای وبلاگ

 

·        مراقبت از بيمار از هنگام ورود به بيمارستان تا خروج از بيمارستان : در موقع ورود بيمار به بيمارستان بايد كليه البسه بيمار را پس از تخليه جيبها و تحويل محتويات آن به بيمار و يا همراهان او در يك كيسه متقالي جاي داده و در بشكه دويست ليتري كه حاوي محلول 5 در هزار هالاميد است به مدت يك ساعت گندزدايي نماييد .

·        به هر بيماري كه مرخص مي شود بايد حداقل نيم كيلو گرم پر كلرين و نيم ليتر كرئولين تحويل داده شود.

·        مواد دفعي بيمار ( مدفوع ، خلط  ، استفراغ ) بايد تحت نظر بهداشت محيط با محلول شير آهك 20 درصد و يا كرئولين 5  درصد   يا پر كلرين 20  ميلي گرم گندزدايي شود. ( به مدت يك ساعت )‌

·        بخش عفوني بيمارستان بايد از كليه بخش‌ها جدا و كاملا" ايزوله باشد .

·         بيمار مشكوك به التور بايد  از ساير بيماران ايزوله شود و اجازه ملاقات   به اطرافيان داده نشود .

·        اطاق ها و راهروهاي بيمارستان بايد به طور مرتب با محلول 5 در هزار هالاميد و يا ساير مواد گندزداي مورد قبول گندزدايي شود .

·         براي توزيع غذا خصوصا" بيماران بخش عفوني از ظروف يك بار مصرف استفاده شود .

·        پس مانده مواد غذايي بيماران عفوني و ظروف يك بار  مصرف پس از استفاده  به عنوان زباله عفوني بايد لحاظ شود.

·        كنترل و نظارت دقيق بر  تفكيك ، جمع آوري ، انتقال و امحاي ز باله هاي عفوني  مطابق با دستورالعمل تفيكيك ، جمع آوري ، انتقال و امحاي زباله هاي عفوني

* مواد غذايي :

  1. حذف سبزيجات خام و سالاد از زنجيره غذايي بيمارستان ، الزامي است .
  2.  رعايت بهداشت فردي و بهداشت وسايل و ابزار كار( كنترل برودت، سردخانه و يخچال )   و رعايت بهداشت در  آشپز خانه ، انبار و سلف سرويس الزامي است ،
  3. هنگام پخت ماده غذايي بايد دماي تمام  قسمت هاي ماده غذايي حداقل به  70 درجه    سانتي گراد برسد 
  4. ، ماده غذايي پخته شده در كوتاه  ترين فاصله زماني ممكن بايد مصرف شو دو از مصرف غذاي مانده روز قبل خود داري شود .
  5. از كاركنان شاغل در آشپز خانه و توزيع كنندگان غذا مرتبا" آزمايش مدفوع به عمل آيد و در صورت آلوده بودن از ادامه كار آنها در آشپز خانه جلوگيري شود .

·          بيماران حتي الامكان از سرويس هاي بهداشتي مجزا  استفاده نمايند

·        گندزدايي مرتب سرويس هاي بهداشتي در طول شبانه روز الزامي است

·         لوازم خواب و البسه بيماران بهبود يافته يا فوت شده بايد به منزله زباله عفوني تلقي  شود

·         پس از خروج بيمار از اتاق  ، وسايل موجود ( تخت ، ترالي و ساير لوازم موجود در اتاق )  بايد با محلول 5 در هزار هالاميد يا ساير مواد گندزداي مورد تاييد ، گندزدايي شود

·         از ورود حشرات و جوندگان به داخل محوطه بيمارستان به طور جدي محافظت به عمل آيد .

·         اتومبيلهايي كه براي حمل بيماران مشكوك استفاده مي شود بايد با محلول 5 در هزار هالاميد به نحوي گندزدايي شود كه تمام قسمت هاي داخلي ( درب ، دستگيره و... ) با محلول آغشته شود 

* در مورد کنترل آب شرب :

  1. اگر آب مورد استفاده از شبكه توزيع شهري باشد :  سنجش مستمر كلر آزاد باقي مانده كه بايد 1 ميلي گرم در ليتر باشد .
  2. اگر آب مورد استفاده از شبكه خصوصي بيمارستان تامين مي شود بايد ( منبع تامين آب ، مخزن ذخيره ، كلرزني آب ، سنجش كلر آزاد باقي مانده ، نمونه برداري آب  ) بايد انجام شود .

* دفين اجساد :‌

1.       غسل و شستشوي  بيماران فوت شده ( چه مبتلا چه مشكوك ) توسط افراد شاغل در غسال خانه بيمارستان  انجام گيرد و از اطرافيان بيمار استفاده نشود.

  1. قبل از غسل و شستشوي بيمار بايد كليه منافذ جسد با پنبه مسدود و جسد را به مدت 10 دقيقه در محلول غليظ پركلرين ( 100 گرم پركلرين در يك متر مكعب ) نگهداري و پس از غسل با آب كلر دار با كفن آغشته به محلول پركلرين يا  محلول 2 درصد فنول يا كرزول پيچيده و با آمبولانس مخصوص به محل دفن حمل نمود ( كليه مراحل كفن و دفن بايد زير نظر بهداشت محيط انجام شود.)
  2. كارگران غسال خانه بايد داراي لباس كار نايلوني  مخصوص بوده و با دستكش پلاستيكي و چكمه لاستيكي نسبت به شستشو و غسل ميت اقدام نمايد
  3. در موقع شستشوي جسد در صورت امكان از ماسك هاي مخصوص استفاده نمايد .
  4. پس از اتمام غسل ، بايد  غسال خانه و لباس هاي كار را با محلول پر كلرين غليظ ( 100 گرم پركلرين در يك متر مكعب ) يا هالاميد 5 در هزار گندزدايي نمايد
  5. پس از اتمام غسل بايد از حمام  آب گرم و صابون استفاده شود .
  6. در موقع خروج از غسال خانه بايد پس از ضدعفوني دستها كليه لباس ها را تعويض نمود و از بردن لباس هاي مورد مصرف در غسال خانه به منزل خود داري شود .
  7. جسد بايد در كوتاه ترين زمان ممكن به محل دفن منتقل شود .
  8. عمق گور بايد حداقل دو متر باشد .
  9. توزيع غذا در مراسم  خاك سپاري بايد محدود باشد و افرادي كه در تدفين شركت دارند ، هيچ كدام در توزيع غذا نبايد شركت كنند

* گندزدايي منازل آلوده :

  1. كليه اطاق ها ، راهروها درب هاي ورودي و محل هايي كه بيمار با آنها در تماس بوده است بايد با محلول 5 در هزار هالاميد گندزدايي شود ، كف و سره مستراح را بايد با كرئولين 5 درصد يا شير آهك بيست درصد گندزدايي نمود
  2. البسه مشكوك ، لحاف ، پتو و... بايد با محلول 5 در هزار هالاميد گندزدايي شود .
  3. زباله را بايد در ظرف هاي در دار جمع آوري و پس از ضدعفوني با شير آهك 20 درصد يا كرئولين 5 درصد بي خطر نمود .
  4. آب شرب منزل از نظر  ( محل تامين آب ، كلر سنجي ، نمونه برداري ) بايد كنترل شود  .

آموزش لازم به ساكنين منزل داده شود كه  در صورت احساس ناراحتي به پزشك مراجعه كنند


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهار شنبه 25 آبان 1390برچسب:, توسط حسن
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :